Niets is voor altijd

Grappig is het eigenlijk wel dat ik telkens weer terugval in oude gewoontes. Ooit had ik me voorgenomen om voor altijd weg te blijven van de ‘blogwereld’, want het maakte me diep ongelukkig. Ik wilde telkens beter presteren en meer delen, maar ik was leeg. Ik had niks te melden en zat met mezelf diep in een donkere put

Nu ben ik terug en wil ik het heel anders aanpakken. Ik wil weer beginnen met schrijven, maar wel op mijn eigen tempo. Ik ga me niet meer vasthouden aan bepaalde dagen en tijden dat er een artikel online moet komen. Ik ga delen wanneer ik dat wil. Wanneer ik er klaar voor ben en wanneer ik iets heb meegemaakt wat de moeite waard is om te delen. Anders niet.

Maar potverdorie.. Mijn laatste post was ergens in september 2016 en dat is al een behoorlijk lange tijd. Het voelt alleen helemaal niet zo lang. Hoe het inmiddels gaat? Het gaat, maar wat is er een hoop gebeurd. Mijn blogs gingen toen over het Grafisch Lyceum, maar daar zit ik inmiddels al lang niet meer op. Mijn blogs gingen over het stressen over mijn examens, die heb ik inmiddels al bijna twee jaar in de pocket.

Er is bijzonder veel gebeurd en veranderd. Ik ben erachter gekomen dat niks voor altijd is. Hoe graag ik ook had gelooft dat sommige dingen eeuwig zouden duren. Maar ik probeer het verleden achter me te laten en me te focussen op de toekomt. Focussen op de toekomst is niet altijd even makkelijk wanneer dat nog een groot zwart gat is.

Maar ooit wordt het beter, mooier en begrijpelijker.

Tot snel.

Advertenties

2 gedachten over “Niets is voor altijd

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s